Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) گفت: ۷۰۰ پزشک در ۵ مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) مشغول به فعالیت هستند و سالانه در حدود ۲میلیون نفر مراجعه کننده را پاسخگو هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در مراسم بزرگداشت روز پزشک که در سالن باقرالعلوم(ع) بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) برگزار شد اظهار داشت: ابوعلی سینا به طبابت با نگاه یک شغل و فعالیت اقتصادی نگاه نمی کرد؛ در واقع طبابت یک وظیفه دینی و اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگاه شفابخش و امیدبخش پزشک به بیمار باعث تسریع در روند درمان و بهبودی بیمار می شود افزودد: هنگامی که طبیب بر بالین پزشک می رود باید نگاهی شفابخش و امیدبخش به بیمار داشته باشد و خود را وسیله ای از جانب خداوند برای بهبود و شفای هرچه سریعتر بیمار بداند. این ها محورهای اصلی طبابت ابوعلی سینا است و جامعه پزشکی ایران باید متوجه آن باشد.

جلالی به گوشه ای از عملکرد مجموعه آموزشی درمانی بقیه الله(عج) اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ پزشک در ۵ مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) مشغول به فعالیت هستند و سالانه در حدود ۲میلیون نفر مراجعه کننده را پاسخگو هستند.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ادامه داد: بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) تامین کننده ۵۷درصد خدمات درمانی نیروهای مسلح در استان تهران است.   وی همچنین به رضایت مندی بیش از 90 درصدی مراجعه کنندگان به بیمارستان بقیه الله(عج) اشاره کرد و گفت: پزشکان این مجموعه بزرگ آموزشی درمانی در ارائه خدمات اجتماعی و فعالیت های خیرخواهانه نیز حضوری چشمگیر داشته و دارند که برپایی یک موکب امدادی در مسیر راهپیمایی اربعین با ۵۴ پزشک و ۲۰۰ نفر از مجموعه پیراپزشکی که تماما با هزینه ها و همت پزشکان محقق شد یکی از این اقدامات ارزشمند است.   جلالی ادامه داد: در همین زمینه پزشکان این مجموعه همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان همچون سنوات گذشته تعداد 26 گوسفند قربانی تهیه کرده و گوشت آن را میان معسرین توزیع کردند.   وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در امدادرسانی سیل نیز عملکرد خوبی داشت گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) در فرآیند امدادرسانی به سیل زدگان تاکنون ۲هزار بسته حمایتی شامل مواد غذایی را به مناطق سیل زده غرب و جنوب کشور ارسال کرده است. همچنین تاکنون ۳تیم درمانی و یک گروه جهادی برای خدمت رسانی به مردم سیل زده اعزام شده اند.     جلالی در پایان یادآور شد: پزشکان بیمارستان بقیه الله(عج) در حوزه امدادرسانی و درمان مدافعان حرم یک شاهکار از خود به یادگار گذاشتند، به گونه ای که در زمان کوتاهی خدمات درمانی گسترده ای را به تعداد قابل توجهی از مجروحان مدافع حرم ارائه کردند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده

به گزارش تابناک به نقل از مهر، طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

 دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

دیگر خبرها

  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد