Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پرستار بخش کووید بیمارستان بقیه الله گفت:تخت‌ها دائما پر هستند و هر دو ساعت بیمار روی آن می‌خوابد و تزریق سرپایی دارد و تا ۵ روز سیر درمان برای او ادامه دارد و مراجعه بیماران تا حدی افزایش یافته است که کادر درمان با وجود خستگی فراوان از دو سال مبارزه با کرونا باز هم مجبور به کار و خدمت رسانی به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - بیمارستان بقیه الله یکی از بیمارستان‌هایی است که از ابتدای شیوع کرونا تا کنون از جمله بیمارستان‌های مرجع این بیماری بوده است و در این روز‌ها که شیوع سویه دلتا در کشور افزایش پیدا کرده و درگیر موج پنجم هستیم، ازدحام و شلوغی در این بیمارستان چند برابر شده است.

هنگام به ورود به این بیمارستان با اولین صحنه‌ای که مواجه می‌شویم تصویر انتظار بیماران و همراهانشان برای بستری و معاینه توسط پزشکان است و با ورود به بخش بستری شاهد حجم عظیمی از بیماران هستیم که در تخت‌هایی با فاصله بسیار کم از هم قرار گرفتند و همانگونه در ویدئو زیر مشاهده می‌کنید، حتی در نماز‌خانه بیمارستان هم تخت گذاشته شده و بیماران مبتلا کرونا در آنجا بستری شده اند.

نکته جالب توجه در این خصوص این است که بیماران با سنین مختلفی در بیمارستان بستری هستند و تعدادی از آن‌ها هم با وجود تزریق واکسن درگیر این بیماری شده اند، که این امر نشان دهنده این است که کرونا دیگر سن و سال نمی‌شناسد و بعد از تزریق واکسن هم باید پروتکل‌های جدی گرفته شوند.

به گفته پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در برخی مراکز ۵۰ نفر در نوبت سی‌تی‌اسکن هستند، دیروز بدترین روز از اول کرونا تاکنون بود  و تعداد اصلاح‌شده کشته‌های روزانه ۷۰۰-۸۰۰ نفر است.

این وضعیت اسفبار حاصل بی توجهی مردم به رعایت پروتکل‌ها، نا آکارمدی مسئولان و اجرای سیاست‌های نادرست در حوزه سلامت است.

البته نا گفته نماند که در میان این تصاویر سیاه فداکاری و زحمات بی دریغ کادر درمان با وجود این همه خستگی و پس از دو سال مبازره شبانه روزی با کرونا ستودنی است.

حسن نظامی پرستار بیمارستان بقیه الله در گفتگو با میزان در خصوص وضعیت بیمارستان‌های کشور در موج پنجم کرونا گفت: متاسفانه با وجود تذکر رسانه‌ها و کادر درمان در خصوص وقوع این موج کوتاهی مسئولین و مردم موجب شد تا وارد پیک پنجم این بیماری شویم که علاوه بر درگیری خانواده‌ها، متاسفانه روند بیماری به سنین پایین‌تر هم سرایت کرده است و ما در بیمارستان بقیه الله مجبور شدیم نمازخانه بیمارستان را هم به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم.

وی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ تخت در قسمت خانم‌ها و آقایان در نمازخانه بیمارستان داریم، افزود: تخت‌ها دائما پر هستند و هر دو ساعت بیماران  روی آن می‌خوابند و تزریق سرپایی دارند و تا ۵ روز سیر درمان برای آن‌ها ادامه دارد و مراجعه بیماران تا حدی افزایش یافته است که کادر درمان با وجود خستگی فراوان از دو سال مبارزه با کرونا باز هم مجبور به کار و خدمت رسانی به مردم هستند.

پرستار بخش کووید بیمارستان بقیه الله با گلایه از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم ادامه داد: سفر‌ها همچنان انجام می‌شود و رفت‌وآمد‌های خانوادگی وجود دارند که نتیجه‌اش همین وضعیتی می‌شود که گرفتار آن هستیم و متاسفانه درگیری در این موج به حدی است که بیشتر بیماران نیاز به بستری دارند و بیمار نمی‌تواند به صورت سرپایی در منزل بهبود یابد. بیشتر بخوانید: آیا مدیریت کرونا در ایران سر آمد جهان است؟ کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا کووید 19

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کووید 19 بیمارستان بقیه الله کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به برداشت اعضای بیمار مرگ مغزی در بیمارستان دشتستان، گفت: در این راستا بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد. - اخبار استانها -

نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دشتستان، با اشاره به اینکه اهدای عضو بیماران مرگ مغزی به دیگر بیماران نیازمند به اعضا جان می‌بخشد از اهدا عضو بیمار مرگ مغزی یک بانوی دشتستانی خبر داد و اظهار داشت: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوع دوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی 50 ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل شد که بعد از انجام آزمایشات تشخیصی لازم، خون‌ریزی در بطن‌های مغزی به علت فشار خون کنترل نشد و متأسفانه همین امر باعث مرگ مغزی این بانو شد.

شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، کلیه‌ها و کبد آن برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از زحمات کارکنان بخش ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان در همراهی این عمل خاطرنشان کرد: این 117 همین برداشت عضو استان بوشهر و دومین برداشت اعضای بیماران مرگ مغزی سال جاری است.

وی اضافه کرد: تاکنون 7 قلب بیماران مرگ مغزی از استان بوشهر با پرواز به تهران و شیراز برای پیوند به بیماران انتقال داده شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد